Auto-industrie

auto

De auto-industrie is er één van voortdurende verandering.

Additieve productie wint terrein in de automobielsector voor het produceren van lichtgewicht, geoptimaliseerde componenten. Metaal 3D-printen maakt complexe ontwerpen mogelijk om het gewicht te verminderen en tegelijkertijd de sterkte te behouden. Dit is van cruciaal belang voor het verbeteren van de brandstofefficiëntie en prestaties van voertuigen. Het consolideren van assemblages in afzonderlijke geprinte onderdelen stroomlijnt ook de productie.

Metal 3DP is de ideale partner voor automotive bedrijven die Metal AM implementeren. Onze geavanceerde selectieve elektronenbundelsmeltprinters blinken uit in het werken met aluminium-, titanium- en staallegeringen die veel worden gebruikt in de autoproductie. Onze systemen bereiken de precisie, oppervlakteafwerking en mechanische eigenschappen die nodig zijn voor auto-onderdelen en gereedschappen voor eindgebruik.

Daarnaast biedt Metal 3DP een brede selectie metaalpoeders die zijn geoptimaliseerd voor onze printers. Deze omvatten aluminium, titanium, nikkel, roestvrij staal en meer. Onze hoogwaardige poeders zorgen voor betrouwbaar, herhaalbaar printen van dichte, duurzame auto-onderdelen.

Met diepgaande expertise op het gebied van metaaladditieve technieken helpt Metal 3DP autofabrikanten bij het valideren van geprinte onderdelen voor reguliere productie. Door gebruik te maken van onze toonaangevende 3D-printers en op maat gemaakte poeders kunnen autobedrijven Metal AM omarmen om de productieflexibiliteit en voertuigprestaties te verbeteren.

Metal 3DP werkt samen met automobielorganisaties om 3D-printen van metaal te implementeren en de voordelen ervan te realiseren. Onze uitgebreide oplossingen bevorderen additieve productie in de auto-industrie.