Materiaal Ontwerp

Overzicht

Metal3DP Technology Co, LTD biedt uitgebreide technische diensten op maat van specifieke toepassingsscenario's en omvat elk aspect van het additieve productieproces. Van materiaalontwerp op maat en poederproefproductie tot structuuroptimalisatie, integratie van vormtechnologie, warmtebehandeling, oppervlaktebehandeling en detectie en analyse, wij bieden een one-stop oplossing om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Materiaal Ontwerp

Proeven met poeder

Structuuroptimalisatie

Vervormingsproces

Hittebehandeling

Oppervlaktebehandeling

Testen en analyse

Materiaal Ontwerp

In gespecialiseerde toepassingen past Metal3DP Technology Co, LTD het materiaalontwerp aan, waarbij de nadruk ligt op zuiverheid, technologische vooruitgang en het oplossen van technische uitdagingen zoals zuurstof- en stikstofgehalte, deeltjeskarakteristieken en distributie. Door optimalisatie van de samenstelling, geavanceerde warmtebehandeling en innovatieve methoden verbeteren we de mechanische eigenschappen. Onze innovaties omvatten meer dan 100 eigen poederproducten die superlegeringen, titaniumlegeringen, aluminiumlegeringen, gietstaal en medische legeringen omvatten en de industriële normen overtreffen.

Gerichte energiedepositie

ontwerp voor koperlegering poeder

Verbetert geleidbaarheid, corrosiebestendigheid en sterkte. Perfect voor elektrische onderdelen, auto-onderdelen en industrieel gebruik.

3d printen

ontwerp voor titaniumlegeringspoeder

We optimaliseren titaniumlegeringspoeder voor superieure sterkte, corrosiebestendigheid en thermische stabiliteit en leveren zo aan de luchtvaart-, medische en auto-industrie.

7050 aluminiumlegering poeder

ontwerp voor aluminiumlegering poeder

We verbeteren poeder van aluminiumlegeringen voor hoge sterkte-gewichtverhoudingen en vervormbaarheid, voor de auto-, luchtvaart- en consumentenelektronicasector.

3D-printen metaalpoedertoepassing

ontwerp voor kobaltlegeringpoeder

Gespecialiseerd in kobaltlegeringspoeder met verbeterde slijtage- en corrosieweerstand, op maat gemaakt voor ruimtevaart, energie en medische toepassingen.

vrouwelijke bedrijfseigenaar werkportret

Proeven met poeder

Onze Powder Trial-Manufacture service biedt klanten de mogelijkheid om aangepaste poedersamenstellingen te testen en te evalueren voordat ze op grote schaal worden geproduceerd. Door nauwgezette experimenten en analyses zorgen we ervoor dat het poeder voldoet aan de gewenste specificaties en prestatievereisten. Deze service stelt klanten in staat om de haalbaarheid van hun projecten te valideren en weloverwogen beslissingen te nemen, wat uiteindelijk leidt tot succesvolle resultaten in additieve productieprocessen.

Structuuroptimalisatie

Onze service maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om ontwerpen van onderdelen te optimaliseren voor additive manufacturing. We maximaliseren sterkte en efficiëntie terwijl we het materiaalgebruik minimaliseren, wat resulteert in lichtgewicht onderdelen met hoge prestaties.

Lichtgewicht ontwerp

We stroomlijnen structuren voor lichtere, efficiëntere componenten, ideaal voor de luchtvaart- en auto-industrie.

Functioneel ontwerp

Onze optimalisatie zorgt ervoor dat componenten niet alleen voldoen aan de prestatievereisten, maar ook de functionaliteit verbeteren voor optimale prestaties.

Speciaal functioneel ontwerp

We zijn gespecialiseerd in het op maat maken van structuren om te voldoen aan unieke functionele behoeften, waardoor we oplossingen op maat kunnen bieden voor uiteenlopende toepassingen.

etw8edKg0KE

Vervormingsproces

We maken gebruik van geavanceerde vervormingstechnieken zoals laser-poederbedfusie en elektronenbundelsmelten om complexe onderdelen nauwkeurig en efficiënt te vervaardigen. Onze expertise in additive manufacturing zorgt voor superieure mechanische eigenschappen en maatnauwkeurigheid, waardoor ons proces ideaal is voor de luchtvaart-, medische en auto-industrie.

industriële machines werken met nauwkeurige vaardigheid
mannelijke Aziatische ingenieur professioneel met discussie staande bij machine fabriek twee Aziatische collega brainstorm uit te leggen lost proces curcuit moederbord machine

Hittebehandeling

We maken gebruik van warmtebehandeling om de eigenschappen van metalen onderdelen te optimaliseren door middel van nauwkeurige verwarmings- en koelcycli. Dit proces verbetert de sterkte, hardheid en duurzaamheid terwijl interne spanningen worden weggenomen en de dimensionale stabiliteit wordt verbeterd. Onze expertise zorgt ervoor dat de onderdelen voldoen aan de industriële normen voor luchtvaart, auto's en medische toepassingen.

Oppervlaktebehandeling

We bieden geavanceerde oplossingen voor oppervlaktebehandeling op maat om de prestaties en duurzaamheid van componenten te verbeteren. Onze expertise omvat technieken zoals coatings, plating en polijsten, die nauwgezet worden toegepast om te voldoen aan specifieke vereisten voor corrosiebestendigheid, slijtagebescherming en esthetiek. Met onze diensten op het gebied van oppervlaktebehandeling zorgen we ervoor dat componenten niet alleen voldoen aan de industrienormen, maar deze zelfs overtreffen en superieure kwaliteit en prestaties leveren in diverse toepassingen.

3D rendering zwart witte achtergrond

Testen en analyse

Bij Metal3DP zijn we gespecialiseerd in uitgebreide test- en analysediensten om de kwaliteit en prestaties van componenten te garanderen. Onze state-of-the-art faciliteiten en expertise stellen ons in staat om een scala aan testen uit te voeren, waaronder mechanische, chemische en dimensionale analyses. Van materiaalkarakterisering tot prestatietests bieden we gedetailleerde inzichten om ontwerpen en processen te optimaliseren. Met onze rigoureuze testen en analyses garanderen we de betrouwbaarheid en functionaliteit van elk onderdeel dat we produceren.

6013 Metaalpoeder voor MIM

Poeder testen

De kwaliteit van grondstoffen garanderen door middel van deeltjesgrootte, stroombaarheid en chemische analyse.

Mechanische eigenschappen

Metallografische analyse

De microstructuur van onderdelen onderzoeken op defecten en onregelmatigheden.

Metallografische analyse

Mechanische eigenschappen testen

Sterkte, hardheid en vervormbaarheid van onderdelen evalueren om de prestaties te beoordelen.

close-up oude stoffige cdj tafel met wazige achtergrond 181624 19616

Dimensionale meting

Garanderen van de nauwkeurigheid van onderdelen en conformiteit met ontwerpspecificaties.