Industriële fabricage

w95Fb7EEcjE

De industriële productie is er een van voortdurende verandering.

Additive manufacturing stelt industriële fabrikanten in staat complexe, geoptimaliseerde componenten te produceren. Metaal 3D-printen maakt ontwerpen mogelijk die niet mogelijk zijn met subtractieve technieken, waarbij assemblages worden samengevoegd tot afzonderlijke geprinte onderdelen. Dit vermindert de productiestappen en verbetert de prestaties.

Metal 3DP is de ideale partner voor industriële bedrijven die Metal AM implementeren. Onze geavanceerde selectieve elektronenbundelsmeltsystemen blinken uit in het werken met staal, aluminium, nikkel, titanium en andere productielegeringen. Ons proces bereikt de mechanische eigenschappen, precisie en oppervlakteafwerking die nodig zijn voor industriële onderdelen en gereedschappen voor eindgebruik.

Daarnaast biedt Metal 3DP een brede selectie metaalpoeders die zijn geoptimaliseerd voor onze printers. Deze omvatten roestvrij staal, maragingstaal, aluminiumlegeringen, koperlegeringen en meer. Onze hoogwaardige poeders zorgen voor betrouwbaar, herhaalbaar printen van dichte, duurzame industriële componenten.

Met expertise uit verschillende sectoren helpt Metal 3DP fabrikanten bij het valideren en kwalificeren van geprinte onderdelen voor de fabrieksvloer. Door gebruik te maken van onze toonaangevende oplossingen voor additieve productie kunnen industriële bedrijven 3D-printen van metaal omarmen om de productie te stroomlijnen en de prestaties van onderdelen te verbeteren.

Metal 3DP werkt samen met industriële organisaties om Metal AM te implementeren en de voordelen ervan te realiseren. Onze uitgebreide mogelijkheden bevorderen additieve technieken voor productie van de volgende generatie.