Energiesector

energie 1

De energiesector is er één van voortdurende verandering.

De energie-industrie maakt gebruik van additieve productie om componenten met verbeterde prestaties te produceren. Metaal 3D-printen maakt complexe geometrieën mogelijk om de warmte- en vloeistofstroom in turbines, kleppen en andere olie- en gashardware te verbeteren. Het consolideren van assemblages in afzonderlijke geprinte onderdelen vermindert ook het aantal productiestappen.

Metal 3DP is een ideale partner voor energiebedrijven die metaal-AM-technieken onderzoeken. Onze geavanceerde selectieve smeltsystemen met elektronenstralen blinken uit in het werken met nikkellegeringen, kobaltlegeringen en roestvrij staal dat veelvuldig wordt gebruikt in energietoepassingen. Ons proces bereikt de mechanische eigenschappen, oppervlakteafwerking en maatnauwkeurigheid die vereist zijn voor olie- en gascomponenten.

Daarnaast biedt Metal 3DP een breed portfolio metaalpoeders die zijn geoptimaliseerd voor onze printers. Deze omvatten nikkel-, kobalt- en roestvrijstalen legeringen die vaak worden gebruikt bij de energieopwekking en olie en gas. Onze hoogwaardige poeders zorgen voor betrouwbaar, herhaalbaar printen van dichte, duurzame energieonderdelen.

Met expertise in gereguleerde industrieën helpt Metal 3DP energiebedrijven bij het valideren van geprinte componenten voor gebruik in het veld. Door gebruik te maken van onze toonaangevende 3D-printsystemen en op maat gemaakte poeders kunnen energieorganisaties Metal AM implementeren om de prestaties van apparatuur te verbeteren.

Metal 3DP werkt samen met de energiesector om metaaladditieve technieken te bevorderen. Onze uitgebreide oplossingen ontsluiten de voordelen van 3D-printen voor de volgende generatie energiehardware.