Metaalpoeder voor 3D printen op basis van nikkellegering

Inhoudsopgave

Legering op basis van nikkel 3D-printen metaalpoeder is een game-changer in de wereld van additive manufacturing. Stel je voor dat je ingewikkelde, hoogwaardige onderdelen kunt maken direct vanuit een digitaal bestand met behulp van een laser- of elektronenbundel om lagen metaalpoeder samen te smelten. Dit is geen science fiction; het is de realiteit van 3D printen met nikkellegeringen en het opent deuren naar ongelooflijke mogelijkheden in verschillende industrieën.

Maar wat zijn op nikkel gebaseerde legeringspoeders precies en waarom zijn ze zo speciaal? Zet je schrap, want we duiken diep in deze fascinerende wereld van metaalwonderen.

de kracht van een legering op basis van nikkel 3D-printen metaalpoeder

Eigendom Beschrijving Toepassingen
Sterkte bij hoge temperatuur Op nikkel gebaseerde legeringen hebben een uitzonderlijke weerstand tegen vervorming en behouden hun structurele integriteit, zelfs bij verzengende temperaturen van meer dan 700°C (1292°F). Hierdoor zijn ze onvervangbaar in toepassingen die extreme hitte verdragen, zoals turbines van straalmotoren en verbrandingskamers waar traditionele materialen het gewoon zouden begeven. Lucht- en ruimtevaart: Turbinebladen, branders, naverbranders
Corrosie- en oxidatiebestendigheid Deze legeringen vertonen een fenomenale bestendigheid tegen milieubedreigingen zoals roest en oxidatie. Ze zijn bestand tegen zware chemische omgevingen, waardoor ze ideaal zijn voor onderdelen die worden blootgesteld aan zeewater of corrosieve chemicaliën. Marien: Schroefassen, roeren, kleppen
Eigenschappen op maat Op nikkel gebaseerde legeringen zijn geen monolithische categorie. Door de samenstelling van elementen als chroom, kobalt en aluminium aan te passen, kunnen ingenieurs legeringen maken met specifieke eigenschappen die geoptimaliseerd zijn voor elke toepassing. Dit maakt een hoge mate van maatwerk mogelijk. Biomedisch: Nitinol, een nikkel-titaniumlegering, wordt gebruikt in stents en orthodontische draden vanwege de vormvastheid en superelastische eigenschappen.
Complexe geometrieën In tegenstelling tot traditionele productietechnieken die beperkt worden door subtractieve methodes, maakt 3D printen met op nikkel gebaseerde legeringspoeders het mogelijk om ingewikkelde, geometrisch complexe onderdelen te maken. Dit maakt het mogelijk om lichtgewicht onderdelen met hoge prestaties te ontwerpen voor veeleisende toepassingen. Energie: Warmtewisselaars met ingewikkelde interne kanalen voor meer efficiëntie.
Ontwerpvrijheid Dankzij 3D-printen zijn er geen complexe gereedschappen meer nodig, zoals bij traditionele productie. Dit geeft ontwerpers meer vrijheid om innovatieve vormen en functionaliteiten te verkennen en de grenzen van het mogelijke te verleggen. Medische hulpmiddelen: Op maat gemaakte implantaten en protheses, aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt.
Minder afval 3D-printen met metaalpoeders maakt gebruik van een laser om selectief materiaal te smelten, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt in vergelijking met traditionele subtractieve productiemethoden die veel afval genereren. Duurzame productie: Minder impact op het milieu door efficiënt materiaalgebruik.
3D-printen metaalpoeder

Opties voor specifieke nikkellegering onderzoeken

Er is een scala aan op nikkel gebaseerde legeringspoeders beschikbaar, elk met unieke eigenschappen, dus het kiezen van de juiste is cruciaal. Hier worden enkele populaire opties nader bekeken:

Legering Samenstelling Belangrijkste eigenschappen Toepassingen
INCONEL® 625 (AMS 5665) Nikkel-chroom-molybdeen Uitstekende sterkte en oxidatieweerstand bij hoge temperaturen, goede corrosiebestendigheid Onderdelen van straalmotoren, turbinebladen, warmtewisselaars, drukvaten
INCONEL® 718 (AMS 5643) Nikkel-chroom-ijzer-niobium Hoge sterkte, goed lasbaar, goede weerstand tegen vermoeiing Ruimtevaartonderdelen, structurele onderdelen, turbineschijven, assen
Haynes® 282® (AMS 5900) Nikkel-chroom-molybdeen-wolfraam Uitzonderlijke kruipsterkte bij hoge temperaturen, goede weerstand tegen oxidatie Turbinebladen, branderbekledingen, warmtewisselaars
Rene® 41 (AMS 5793) Nikkel-chroom-kobalt-molybdeen-wolfraam Uitstekende sterkte bij hoge temperaturen, goede weerstand tegen oxidatie Turbinebladen, schijven, schoepen, onderdelen van naverbranders
MONEL® 400 (AMS 453) Nikkel-koper Uitstekende corrosiebestendigheid, goede sterkte en vervormbaarheid Scheepsuitrusting, chemische verwerkingsuitrusting, bevestigingsmiddelen
MONEL® K-500 (AMS 5755) Nikkel-koper-aluminium Uitstekende sterkte en corrosiebestendigheid Bevestigingsmiddelen, pompassen, waaiers, klepstelen
Legering 617 (UNS N06617) Nikkel-chroom-kobalt-molybdeen Uitstekende kruipsterkte en oxidatieweerstand bij hoge temperaturen Warmtewisselaarbuizen, ketelbuizen, oververhitterbuizen
CM247LC (AMS 5789) Kobalt-chroom-molybdeen Superieure sterkte en weerstand tegen oxidatie bij hoge temperaturen Turbinebladen, schoepen, verbrandingsvoeringen
DM252 (AMS 5932) Nikkel-ijzer-chroom Hoge sterkte en goede taaiheid bij cryogene temperaturen LNG-tanks, drukvaten voor cryogene toepassingen

Deze tabel biedt een kijkje in de diverse wereld van op nikkel gebaseerde legeringspoeders. Elke legering heeft een unieke combinatie van eigenschappen op maat van specifieke toepassingen. INCONEL® 625 schittert bijvoorbeeld in onderdelen voor straalmotoren dankzij zijn uitzonderlijke prestaties bij hoge temperaturen, terwijl MONEL® 400 uitblinkt in maritieme omgevingen dankzij zijn indrukwekkende corrosiebestendigheid.

de samenstelling en eigenschappen

Onderdeel Beschrijving Voorbeelden
Samenstelling De fundamentele samenstelling van materie, met details over de specifieke soorten deeltjes die aanwezig zijn en hun relatieve hoeveelheden. * Lucht: Een mengsel van voornamelijk stikstof (N₂) en zuurstof (O₂) moleculen, samen met kleinere hoeveelheden argon (Ar), koolstofdioxide (CO₂) en andere gassen. De verhouding van deze componenten blijft relatief constant in droge lucht.
* Graniet: Een complex mengsel van mineralen zoals kwarts (SiO₂), veldspaat (KAlSi₃O₈ of NaAlSi₃O) en mica (KAl₂(AlSi₃O₁₀)(OH)₂).
Elementen De fundamentele bouwstenen van materie, bestaande uit unieke atomen met een specifiek aantal protonen. Elementen kunnen niet verder worden afgebroken met chemische middelen. * Waterstof (H), met één proton
* IJzer (Fe), met 26 protonen
* Goud (Au), met 79 protonen
Atomen De kleinste eenheid van een element dat zijn chemische identiteit behoudt. Atomen bestaan uit een centrale kern met protonen en neutronen, omgeven door elektronen in banen. Een waterstofatoom (H) heeft één proton en één elektron.
Een ijzeratoom (Fe) heeft 26 protonen, 30 neutronen en 26 elektronen.
Moleculen Groepen van twee of meer atomen die chemisch aan elkaar gebonden zijn. De eigenschappen van een molecuul verschillen van de individuele atomen waaruit het is opgebouwd. * Een watermolecuul (H₂O) bestaat uit twee waterstofatomen gebonden aan één zuurstofatoom.
* Een kooldioxidemolecuul (CO₂) bevat één koolstofatoom gebonden aan twee zuurstofatomen.
Verbindingen Zuivere stoffen gevormd door de chemische combinatie van twee of meer verschillende elementen in een vaste verhouding. Verbindingen hebben unieke eigenschappen die verschillen van hun samenstellende elementen. * Natriumchloride (NaCl), tafelzout, is een verbinding die wordt gevormd uit natrium (Na) en chloor (Cl) atomen in een verhouding van 1:1.
* Sucrose (C₁₂H₂₂O₁₁), tafelsuiker, is een verbinding die bestaat uit koolstof (C), waterstof (H) en zuurstof (O) atomen.
Mengsels Fysische combinaties van twee of meer componenten die hun individuele chemische identiteit behouden. De samenstelling van een mengsel kan variëren. * Zeewater: Een oplossing die opgeloste zouten (zoals natriumchloride) en gassen (zoals zuurstof) in water bevat.
* Trail mix: Een mix van noten, gedroogd fruit en andere ingrediënten, waarbij de verhouding van elk bestanddeel kan variëren.
Fysieke eigenschappen Kenmerken van materie die kunnen worden waargenomen of gemeten zonder de chemische samenstelling te veranderen. Deze omvatten:
* Dichtheid: Massa per volume-eenheid
* Smeltpunt: Temperatuur waarbij een vaste stof in een vloeistof verandert
* Kookpunt: Temperatuur waarbij een vloeistof in een gas verandert
* Kleur
* Elektrisch geleidingsvermogen
* Buigzaamheid: Vermogen om tot dunne platen te worden gehamerd
* Vervormbaarheid: Vermogen om tot dunne draden te worden getrokken
* Water: Hoge specifieke warmtecapaciteit (absorbeert veel warmte voordat de temperatuur stijgt), kleurloos, vloeibaar bij kamertemperatuur, bevriest bij 0°C en kookt bij 100°C.
* Goud: Dicht, geel metaal, uitstekende geleider van elektriciteit, zeer smeedbaar en kneedbaar.
Chemische eigenschappen De manier waarop een stof interageert met andere stoffen tijdens een chemische reactie. Chemische eigenschappen beschrijven het vermogen van een stof om een verandering in zijn samenstelling te ondergaan om nieuwe stoffen te vormen. * Natrium (Na): Zeer reactief metaal dat heftig reageert met water.
* IJzer (Fe): Roest (oxideert) in aanwezigheid van vocht en zuurstof.
Staten van materie De fysieke vormen die materie kan aannemen, bepaald door de rangschikking en beweging van de samenstellende deeltjes. De drie belangrijkste toestanden zijn:
* Vast: Stijf met een duidelijke vorm en volume. Deeltjes zitten dicht op elkaar met minimale beweging.
* Vloeistof: Vloeistof met een bepaald volume maar geen vaste vorm. Deeltjes zitten dichter op elkaar dan in een gas, maar hebben meer bewegingsvrijheid.
* Gas: Vult de container die het inneemt en heeft geen bepaalde vorm of volume. Deeltjes liggen ver uit elkaar en hebben de meeste bewegingsvrijheid.
* Water (H₂O): Bestaat als vaste stof (ijs) bij temperaturen onder 0 °C, als vloeistof bij kamertemperatuur en als gas (stoom) bij temperaturen boven 100 °C.
* IJzer (Fe): Vast bij kamertemperatuur.
Intermoleculaire krachten De aantrekkingskrachten tussen moleculen die hun fysische eigenschappen beïnvloeden. Deze krachten omvatten:

Specificaties, maten en kwaliteiten

Specificatie Beschrijving Belang voor 3D printen
Chemische samenstelling De specifieke elementen en hun gewichtspercentages die aanwezig zijn in het op nikkel gebaseerde legeringspoeder. Veel voorkomende legeringselementen zijn chroom (Cr), kobalt (Co), molybdeen (Mo), wolfraam (W) en niobium (Nb). * Bepaalt de uiteindelijke mechanische eigenschappen, prestaties bij hoge temperaturen en corrosiebestendigheid van het geprinte onderdeel.
* Verschillende legeringssamenstellingen zijn geschikt voor specifieke toepassingen. Inconel 625 biedt bijvoorbeeld een uitstekende weerstand tegen corrosie, terwijl Inconel 718 een hoge sterkte heeft bij hoge temperaturen.
Deeltjesgrootteverdeling De variatie in grootte van de poederdeeltjes, meestal gemeten in micrometers (µm). * Speelt een cruciale rol in de printbaarheid, oppervlakteafwerking en mechanische eigenschappen van het uiteindelijke onderdeel.
* Fijnere poeders (15-45 µm) zijn ideaal voor Selective Laser Melting (SLM) vanwege hun superieure vloeibaarheid en vermogen om ingewikkelde vormen te genereren.
* Omgekeerd kunnen bij elektronenstraalsmelten (EBM) grotere deeltjes (15-100 µm) worden gesmolten omdat er een dieper smeltbad ontstaat.
Schijnbare dichtheid Het gewicht van poeder per volume-eenheid in een losjes verpakte toestand. Gemeten in gram per kubieke centimeter (g/cc). * Invloed op poederbehandeling, opslagvereisten en machinekalibratie tijdens 3D printen.
* Een hogere schijnbare dichtheid betekent dat er minder poeder nodig is om het bouwvolume te vullen, waardoor er minder materiaal wordt verspild.
* Een te hoge dichtheid kan echter leiden tot problemen met de vloeibaarheid, wat een soepele poederverspreiding tijdens het printen belemmert.
Tik op Dichtheid De dichtheid van het poeder nadat het mechanisch is aangetikt om de deeltjes te laten bezinken. Gemeten in gram per kubieke centimeter (g/cc). * Vertegenwoordigt de verpakkingsefficiëntie van de poederdeeltjes.
* Een hogere tapdichtheid duidt op een betere pakking en mogelijk sterkere interdeeltjesbinding tijdens het printen, wat leidt tot betere mechanische eigenschappen van het uiteindelijke onderdeel.
Stroomsnelheid De tijd die nodig is om een specifieke hoeveelheid poeder (meestal 50 gram) door een gestandaardiseerde trechteropening te laten stromen. Gemeten in seconden per gram (s/g). * Cruciaal voor een soepele poederverspreiding en laagvorming tijdens het 3D printproces.
* Goede stroombaarheid maakt een consistente poederafzetting mogelijk en minimaliseert het risico op laagdefecten.
Bolvormigheid De mate waarin een poederdeeltje op een perfecte bol lijkt. Gemeten als een verhouding tussen de diameter van het deeltje en zijn cirkel van equivalente oppervlakte. * Beïnvloedt de poederstroombaarheid, verpakkingsefficiëntie en lasersmeltkenmerken.
* Sferische deeltjes stromen doorgaans beter, pakken dichter op en absorberen laserenergie gelijkmatiger, wat leidt tot een betere printbaarheid en productkwaliteit.
Zuurstofgehalte Het percentage zuurstof dat aanwezig is in het poeder, meestal uitgedrukt in delen per miljoen (ppm). * Te veel zuurstof kan leiden tot oxidevorming tijdens het printproces, wat de mechanische eigenschappen belemmert en mogelijk scheuren veroorzaakt in het uiteindelijke onderdeel.
* Het behoud van een laag zuurstofgehalte is cruciaal voor toepassingen met hoge prestaties.
Vochtgehalte Het percentage waterdamp dat geadsorbeerd is aan het poederoppervlak. Gemeten in deeltjes per miljoen (ppm). * Een hoog vochtgehalte kan spatten en onregelmatigheden veroorzaken tijdens het lasersmelten, wat de oppervlaktekwaliteit en maatnauwkeurigheid van het geprinte onderdeel beïnvloedt.
* Een goede vochtregulatie is essentieel voor consistente printresultaten.
Cijfer De specifieke classificatie van het op nikkel gebaseerde legeringspoeder op basis van de chemische samenstelling, mechanische eigenschappen en beoogde toepassingen. Gangbare kwaliteiten zijn onder andere Inconel 625, Inconel 718, Haynes 282 en Rene 41. * De keuze van de juiste kwaliteit hangt af van de gewenste eigenschappen van het eindproduct.
* Inconel 625 staat bekend om zijn uitzonderlijke corrosiebestendigheid, terwijl Inconel 718 een combinatie van hoge sterkte en goede bedrukbaarheid biedt.

De kostenvergelijking: Leveranciers en prijsstelling

Leverancierscategorie Typische aangeboden legeringen Prijsklasse (USD/kg) Belangrijke overwegingen
Belangrijke producenten van metaalpoeder IN625, IN718, Inconel 625, Inconel 718, Haynes 242 $100 – $300+ Gevestigde reputatie, grote productiecapaciteit, breed scala aan legeringsopties, potentieel voor hoge minimale bestelhoeveelheden (MOQ)
Poederleveranciers van speciale legeringen K403, Hastelloy X, Inconel 939, aangepaste legeringen $200 – $500+ Expertise in specifieke legeringen, kunnen voldoen aan strengere eisen voor chemische samenstelling, vaak kleinere productieruns, mogelijk hogere prijzen
Opkomende aanbieders van metaalpoeder Nieuwe generatie legeringen, gerecycled metaalpoeder Variabele Focus op innovatie en duurzaamheid, concurrerende prijzen voor bepaalde legeringen, beperkte ervaring in de sector, potentieel voor lagere productievolumes

Voor- en nadelen van op nikkel gebaseerde legeringspoeders

Pluspunten Nadelen
Uitzonderlijke prestaties bij hoge temperaturen Gezondheid
Op nikkel gebaseerde legeringspoeders blinken uit in omgevingen waar hittebestendigheid van het grootste belang is. Ze zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 1000 °C, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen zoals straalmotorturbines, warmtewisselaars en boorapparatuur voor olie in boorputten. Dankzij deze uitzonderlijke thermische stabiliteit behouden deze componenten hun structurele integriteit en functionaliteit, zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden. Nikkelpoeder kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen, vooral voor mensen met een nikkelallergie. Het inademen van nikkelstof tijdens de productie of verwerking van deze poeders kan ademhalingsproblemen zoals astma of bronchitis veroorzaken. Bovendien kan langdurig huidcontact met nikkel dermatitis veroorzaken, een aandoening die gekenmerkt wordt door een jeukende, rode en ontstoken huid.
Uitstekende corrosiebestendigheid Kostenoverwegingen
Op nikkel gebaseerde legeringen hebben een opmerkelijke weerstand tegen corrosie, zowel zuur als alkalisch. Dit maakt ze perfect voor onderdelen die worden gebruikt in chemische verwerkingsfabrieken, ontziltingsinstallaties en maritieme omgevingen. Hun vermogen om zware chemische aanvallen te weerstaan verlengt hun levensduur en vermindert de noodzaak voor frequente vervangingen, wat uiteindelijk leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Op nikkel gebaseerde legeringspoeders zijn vaak duurder in vergelijking met andere metaalpoeders zoals staal of aluminium. Dit komt door de complexe productieprocessen, de hoge zuiverheidsgraad die vereist is en de toevoeging van andere elementen zoals chroom, kobalt en wolfraam om de gewenste eigenschappen te bereiken.
Verbeterde slijtvastheid Uitdagingen aanpakken
De superieure slijtvastheid van op nikkel gebaseerde legeringspoeders maakt ze een waardevolle keuze voor onderdelen die onderhevig zijn aan hoge wrijving en slijtage. Ze blinken uit in toepassingen zoals tandwielen, lagers en pomponderdelen. Dit vertaalt zich in minder slijtage, wat leidt tot een langere levensduur van het product, minder stilstand voor onderhoud en uiteindelijk lagere operationele kosten. Poeders van nikkellegeringen vereisen vanwege hun fijne deeltjesgrootte en potentiële gezondheidsrisico's zorgvuldige hanteringsprocedures. Speciale apparatuur zoals ademhalingstoestellen, handschoenen en veiligheidsbrillen zijn essentieel om inademing of huidcontact te voorkomen. Daarnaast zijn goede ventilatiesystemen nodig om de blootstelling aan stof in de werkomgeving te beheersen.
Op maat te maken eigenschappen door legeren Complexe verwerkingstechnieken
De schoonheid van op nikkel gebaseerde legeringspoeders ligt in hun vermogen om te worden aangepast voor specifieke toepassingen. Door zorgvuldig de verhoudingen van elementen als chroom, kobalt en molybdeen te selecteren en aan te passen, kunnen fabrikanten eigenschappen als sterkte, corrosiebestendigheid en oxidatiebestendigheid nauwkeurig afstellen. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om hoogwaardige componenten te maken die geoptimaliseerd zijn voor het beoogde gebruik. Poeders van legeringen op basis van nikkel vereisen vaak gespecialiseerde verwerkingstechnieken om hun gewenste eigenschappen te bereiken. Methoden zoals hot isostatic pressing (HIP) en metal injection molding (MIM) worden vaak gebruikt. Deze technieken kunnen ingewikkeld en duur zijn in vergelijking met traditionele productiemethoden.
Ontwerpvrijheid ontsluiten met additieve productie Beperkte beschikbaarheid van bepaalde legeringen
De komst van additive manufacturing (AM) heeft een revolutie teweeggebracht in het gebruik van op nikkel gebaseerde legeringspoeders. Met AM kunnen complexe geometrieën worden gemaakt die met conventionele bewerkingstechnieken moeilijk of onmogelijk te realiseren zouden zijn. Deze ontwerpvrijheid opent deuren voor de ontwikkeling van innovatieve en lichtgewicht componenten in verschillende industrieën, waaronder de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de biomedische sector. Niet alle legeringssamenstellingen op basis van nikkel zijn direct beschikbaar in poedervorm voor AM-toepassingen. De ontwikkeling en kwalificatie van nieuwe poedersamenstellingen kan een tijdrovend en arbeidsintensief proces zijn. Dit kan de ontwerpflexibiliteit beperken voor ingenieurs die werken met geavanceerde toepassingen.

De juiste keuze maken: Een laatste overweging

Metaalpoeders voor 3D printen op basis van nikkellegering zijn een krachtig hulpmiddel voor het maken van hoogwaardige onderdelen. Het kiezen van het juiste poeder vereist echter een zorgvuldige afweging van de specifieke behoeften van de toepassing en de afweging tussen voordelen en beperkingen. Hier zijn enkele belangrijke vragen om jezelf te stellen:

  • Welke eigenschappen zijn kritisch voor het onderdeel? Is het sterkte bij hoge temperaturen, corrosiebestendigheid of een combinatie van beide?
  • Wat is de complexiteit van het ontwerp? Vereist het ontwerp ingewikkelde functies die 3D-printen kan leveren?
  • Wat zijn de budgetbeperkingen? Poeders op basis van nikkellegering zijn duur, dus houd rekening met de totale kosten van het 3D-geprinte onderdeel.

Door deze factoren zorgvuldig te overwegen en te overleggen met ervaren 3D-printprofessionals, kunt u de kracht van op nikkel gebaseerde legeringspoeders benutten om nieuwe mogelijkheden te ontsluiten in uw productie-inspanningen.

FAQ

Vraag Antwoord
Wat zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van 3D-geprinte onderdelen van nikkellegering? Onderdelen voor straalmotoren, turbinebladen, warmtewisselaars, drukvaten, downhole tools, chemische verwerkingsapparatuur, bevestigingsmiddelen en nog veel meer.
Kunnen op nikkel gebaseerde legeringspoeders worden gerecycled? Ja, sommige op nikkel gebaseerde legeringspoeders kunnen tot op zekere hoogte worden gerecycled, waardoor het afval tot een minimum wordt beperkt en de totale kosten dalen.
Wat zijn de toekomstperspectieven voor 3D-printen op basis van nikkellegeringen? Naarmate de 3D printtechnologie zich blijft ontwikkelen, kunnen we verbeteringen verwachten in poedereigenschappen, printbaarheid en betaalbaarheid, waardoor nikkellegeringen nog toegankelijker worden voor een breder scala aan toepassingen.
Zijn er veiligheidsoverwegingen bij het werken met op nikkel gebaseerde legeringspoeders? Ja, nikkelstof kan schadelijk zijn bij inademing. De juiste hanteringsprocedures en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn cruciaal bij het werken met deze poeders.

Deze uitgebreide gids heeft u hopelijk meer inzicht gegeven in metaalpoeders voor 3D printen op basis van nikkellegeringen. Van het verkennen van hun unieke eigenschappen en verschillende opties tot het overwegen van de factoren die hun selectie beïnvloeden, u bent nu beter voorbereid om te navigeren in de spannende wereld van additieve productie met deze opmerkelijke materialen.

ken meer 3D-printprocessen

Delen op

Facebook
Twitteren
LinkedIn
WhatsAppen
E-mail
metalen 3dp-logo klein

MET3DP Technology Co, LTD is een toonaangevende leverancier van additieve productieoplossingen met hoofdkantoor in Qingdao, China. Ons bedrijf is gespecialiseerd in 3D printapparatuur en hoogwaardige metaalpoeders voor industriële toepassingen.

Onderzoek om de beste prijs en een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf te krijgen!

gerelateerde artikelen

Over Met3DP

Video afspelen

Recente update

Ons product

Koop Metal3DP's
Productbrochure

Ontvang de nieuwste producten en prijslijst